Angol, német fordítás
Magyar
English
Deutsch
A fordítóiroda
Fordítás
Tolmácsolás
Árak
Kapcsolat
Linkek

Cégünk, a Vox Velox fordítóiroda, megbízható, rugalmas szakfordítói és tolmács partnere a hozzá forduló ügyfeleknek. Az iroda alapítója és vezetője 14 éve aktív angol-német-magyar fordító, aki hét évvel ezelőtt a kapacitását meghaladó megrendelések kiszervezése érdekében kezdte meg az együttműködést szakfordító munkatársaival.

Ügyfeleink bizalmát alapos, pontosan teljesített, magas színvonalú fordítási szolgáltatással és megbízhatósággal háláljuk meg. Az irodánkkal együttműködő fordítók körének kiépítésekor is ezt tartottuk és tartjuk szem előtt. Munkatársaink a forrásnyelvben otthonosan mozgó, célnyelven pedig anyanyelvű, tapasztalt, szabadúszó szakemberek, akik már bizonyították kompetenciájukat.

Visszatérő ügyfeleink anyagainak fordításakor és több fordító által készített, egyedi anyagok esetében is gyakran készítünk szószedetet az egységesség érdekében. Ennek biztosítása a szakmai körökben is eltérő, az egyes vállalatokra jellemző, helyi szóhasználat rugalmas átvételéhez is elengedhetetlen, így szívesen vesszük és alkalmazzuk a megrendelő által adott szószedeteket, korábbi forrásanyagokat és fordításukat, egyéb referencia anyagokat is.

Cégpolitikánk, hogy a sürgős megrendeléseket sem „büntetjük” felárral, örömmel fogadunk minden megkeresést.

Megrendelőink anyagai és a rendelkezésünkre bocsátott információk tekintetében teljes körű titoktartást biztosítunk (lásd az Általános Szerződési Feltételeinket), melynek minden szakfordítónk is aláveti magát.

A szakma résztvevői közötti kommunikáció, az aktuális trendekről való tájékozódás és kölcsönös információcsere jegyében több szakmai portálon is jelen vagyunk, szakfordítóinkat is erre buzdítjuk. Részt veszünk portálhoz kapcsolódó szakszótárak összeállításában.

A modern trendeknek megfelelően és a versenyképes árak érdekében nem tartunk fenn látogatható irodát. A személyes kapcsolattartást - igény szerint - partnerlátogatás keretében biztosítjuk.

Referenciáinkat itt tekintheti meg.